Posted in Uncategorized

To All Reader *with tear*

iHola, todos!😀 Annyeong chingu deul!😀 mungkin untuk beberapa saat ini, author bakal absen dari posting memosting FF *sobing* apalagi FF yang berhubungan dengan Marc Marquez *tear* karena…*tarik napas panjang* author dapat berita kalo si abang (Marc) udah punya ‘real’ pacar *lots tear* jadi, untuk sementara waktu ini, author minta maaf yang sebesar-besarnya kalau belum bisa posting memosting FF-nya Marc Marquez..author masih sedikit shock dan broken heart *lots tear*

Sekian pengumuman dari author..untuk pengertian reader-reader budiman semua..author ucapkan limpah terima kasih😀

-Love-

@LeaObiraga (Author)

Author:

Author Biodata : Name : Lea Ravensca Octavia Obiraga Called : Echa D.O.B : October 18th 1995, Age : 19 y.o Zodiac : Libra Hobby : Reading, Writing, Sleeping and watching TV Collage : Bina Nusantara University Faculty : International Relation :D That's all information about me..and if you want to know more about me..you could follow me on my twitter @LeaObiraga or @EchaObiraga and add my facebook page Echa Obiraga or Echa Obiraga II.. Oh ya..also you can find me at my Instagram ravenscaobiraga..

4 thoughts on “To All Reader *with tear*

    1. Masih bakal aku lanjut kok, eonni..soalnya, beritanya juga masih kabar burung..belum ada konfirmasi langsung dari Marc-nya😀 tapi..untuk skg, aku lagi lost idea eonni..janji deh kalo udah jadi..aku langsung posting😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s